Çiftlik muhasebe veri ağı sistemine dahil olan tarımsal işletmelerine işletme başına ve yılda bir kez olmak üzere 2008 yılında 150 TL, 2009 yılında 300 TL katılım desteği ödenecek.
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’nın Çiftlik Muhasebe Veri Ağı Sistemine Dahil Olan Tarımsal İşletmelere Katılım Desteği Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Tebliğe göre, Çiftlik Muhasebe Veri Ağı sisteminin kurulduğu pilot iller olan Bursa, Konya, Adana, Tekirdağ, İzmir, Nevşehir, Giresun, Şanlıurfa, Erzurum’da örnekleme tasarımına uygun olarak seçilen ve sisteme katılan işletmelere 2008 ve 2009 yılları için katılım desteği ödemesi yapılacak.
Tarımsal işletmelere 300 TL’lik katılım desteği
Related Posts
2 dakikada 206 gram acı biber yedi
Antalya’nın Kaş ilçesinde düzenlenen Kapya Biber Festivali kapsamında, ’acı biber yeme yarışması’ yapıldı.
Demre’de 40 yıl sonra muz üretildi
ANTALYA’nın Demre ilçesinde, 1970’li yıllarda muz üretimini bırakan ve seracılık yapmaya başlayan çiftçiler, 40 yıl aradan sonra ilk kez muz üretimi yaptı.

