Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, PKK’nın et kaçakçılığına ilişkin olarak sınır illerinde personel takviyesi yapıldığını söyledi.
Bakan Eker, “Ticaret borsaları ve hayvan pazarlarında denetim ve kontroller artırılmıştır. Mezbaha ve kombinalarda kulak küpesiz ve belgesiz hayvan kesimini önleyici tedbirler alınmıştır. Hayvan kaçakçılığı konusunda Genelkurmay Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Gümrük Müsteşarlığı, Tarım Bakanlığı ve ilgili kuruluşların katılımı ile toplantılar gerçekleştirilmektedir.” dedi.
PKK’nın et kaçakçılığına ilişkin sınır illerinde personel takviyesi yapılıyor’
Related Posts
2 dakikada 206 gram acı biber yedi
Antalya’nın Kaş ilçesinde düzenlenen Kapya Biber Festivali kapsamında, ’acı biber yeme yarışması’ yapıldı.
Demre’de 40 yıl sonra muz üretildi
ANTALYA’nın Demre ilçesinde, 1970’li yıllarda muz üretimini bırakan ve seracılık yapmaya başlayan çiftçiler, 40 yıl aradan sonra ilk kez muz üretimi yaptı.

