Zeytinyağında tağşiş konusunda hassas olan üreticiler ve kooperatifler, karalamaları yapanların cezalandırılmalarını istediler.
Yunanistan,Ukrayna orijinli mineral içeren ayçiçek yağına karşı kontrollere Aralık ayı sonuna kadar devam edeceğini, bununla birlikle zeytinyağı işletme ve ambalajlama firma depolarında ayçiçek yağı bulunması üzerine zeytinyağı sahteciliğine karşı da seri kontrollere devam ediyor.Üreticiler ve Kooperatifler zeytinyağına yapılan karalamalara tepki vermeleri de nedeniyle, 1500ton ayçiçek yağı taşıya bir geminin Ukrayna orijinli olup olmadığını kontrol amacıyla limana demirletildiği, 21tonboyalı ayçiçek yağı elegeçirildiği Yunanistan‘‘da Milli Ticaret Konfederasyonu üyelerinden boyalı yağları geri almaları çağrısını yaptı.
Komşumuz hareketlendi.
Related Posts
2 dakikada 206 gram acı biber yedi
Antalya’nın Kaş ilçesinde düzenlenen Kapya Biber Festivali kapsamında, ’acı biber yeme yarışması’ yapıldı.
Demre’de 40 yıl sonra muz üretildi
ANTALYA’nın Demre ilçesinde, 1970’li yıllarda muz üretimini bırakan ve seracılık yapmaya başlayan çiftçiler, 40 yıl aradan sonra ilk kez muz üretimi yaptı.

